Rólunk

Támogatás a mindennapokban

Gyógyulj Velünk Egyesületet gyógyult betegekként azért hoztuk létre, hogy a daganatos betegségekre felhívjuk a figyelmet, és sorstársainkat minden élethelyzetben támogatni tudjuk.

Kérjük segítsen, hogy mi is segíteni tudjunk!

Adószám: 18296659-1-42
Bankszámlaszám: 11711003-20009939

Gyógyuljon velünk!

A Gyógyulj Velünk Egyesület a daganatos betegeket és hozzátartozóikat támogató szervezet. A daganatos beteg élete teljesen felborul, amikor megkapja a diagnózist. Onnantól kezdve a betegség és a fájdalom mellett meg kell küzdenie az információhiánnyal, az előítéletekkel, a stresszel és sok esetben a magánnyal, az értő, támogató közeg hiányával is. Egyesületünk ezeken a nehézségeken segít, hiszen mindannyian átéltünk egy rákos betegséget, ezért saját tapasztalatunkon keresztül tudjuk, mi jelenti az igazi támogatást egy daganatos betegnek. Ha szeretne felkészültebb lenni abban, mit tehet önmaga a javulásért, jöjjön el kötöttségek nélküli programjainkra! Ha van kedve bekapcsolódni támogató közösségünkbe, csatlakozzon hozzánk! Közösen könnyebb!

Kalotay Gábor
elnök

Információk

Elnökség

A nevekre kattintva tudjon meg többet munkatársainkról, vezetőinkről!

1942-ben születtem Budapesten. Az ELTE elvégzése után előbb a monori járásban, majd a budapesti Szent István Gimnáziumban tanítottam 45 évig. Tanári munkám mellett a zuglói pedagógus szakszervezet titkára is voltam  Házasságomban két lányom született és mára négy unokám boldog nagyapja vagyok. 2012-ben derült ki egy szűrővizsgálaton, hogy prosztatarákom van. Sugárkezeléssel és hormonkezeléssel a PSA értékem újból normális lett, bízom benne, hogy végleg magam mögött hagyhattam a betegséget. A kezelések közben nagyon sokat beszélgettünk betegtársaimmal, rájöttem, milyen egyedül vagyunk a bajban, és mennyire hiányoznak különböző tájékoztató és biztató szavak.

Információk hamarosan…

Információk hamarosan…

Információk hamarosan…

Információk hamarosan…

A Rákgyógyítás országos magazin és a www.rakgyogyitas.hu portál főszerkesztőjeként célkitűzésem mankót nyújtani a rákbetegséggel szembesülő embereknek és családtagjaiknak, hogy ne vesszenek el az egészségügy útvesztőiben, tudják, értsék, mi és miért történik velük. Tudatosítani szeretnénk minél több emberben, hogy senki sem készül rákbetegnek, de bárki szembesülhet egy félelmetes diagnózissal. A civilszervezet szóvivőjeként dolgom, hogy minél többen megkapják és meghallják e sorstársközösség tagjainak üzenetét, amikor a betegtársak és családjaik vagy az egészségesek (magukat annak tudók) érdekében hallatják a hangjukat.

2014-ben tünetmentesen jelentkeztem vastagbél-szűrésre. A vizsgálat során egy polipot távolítottak el, a szövettan rosszindulatú elváltozást mutatott ki. Sikeres és szerencsés műtétem óta tünetmentes vagyok. Érintettségem miatt megértem a gyógyulni vágyok gondolatait, problémáit, szeretném őket biztatni a pozitív hozzáállásra. “Az aggódás olyan, mint a hintaló, nem visz sehová.” Jelenleg aktívan dolgozom egy biztonságtechnikai cégnél, mint értékesítési vezető. Sűrű elfoglaltságaim mellett mindig igyekszem időt szakítani arra, hogy rokonaimat, barátaimat, ismerőseimet és most már a GYVE tagokat is tájékoztassam a szűrések fontosságáról.

Partnereink

Nemcsak nálunk találhat segítséget. Együttműködő partnereink: