Ne hagyjuk veszni az 1 %-ot!

Személyi jövedelemadójának 1+1 százalékáról a bevallással együtt, de attól elkülönülten is rendelkezhet, tehát függetlenül attól, hogy ki készíti el és nyújtja be a bevallását, a rendelkező nyilatkozatot eljuttathatja az adóhatósághoz Ön is elektronikusan vagy papír alapon is! Ne hagyja veszni a civileknek oly fontos forrást! Köszönjük, ha ezzel a Gyógyulj Velünk Egyesület munkáját segíti a 18296659-1-42 adószám feltüntetésével!

 

 

Aki magánszemélyként rendelkezik elektronikus tárhellyel, nyilatkozatát a legegyszerűbb módon, elektronikusan nyújthatja be:

  • az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével vagy
  • az ÁNYK keretprogram segítségével a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy
  • attól elkülönítve a 19EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

Papíralapon postai úton vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, illetve meghatalmazott útján nyújthatja be:

  • a személyijövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve,
  • az e-SZJA felületen megtalálható kitöltő program segítségével elkészített, majd kinyomtatott nyilatkozati lapon,
  • a 19EGYSZA jelű nyomtatványon (innen letölthető PDF formátumban) vagy annak adattartalmával egyező nyilatkozati lapon, továbbá
  • ha a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2020. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak (A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának).

Ha a nyilatkozatokat eseti meghatalmazott kívánja benyújtani, a meghatalmazottnak a nyilatkozathoz csatolnia kell a magánszemély által adott, a nyilatkozat benyújtására jogosító meghatalmazását.

 

Köszönjük, ha az 18296659-1-42 adószám feltüntetésével segíti a daganatos betegekért végzett munkánkat!

Pénzbeli hozzájárulását a 11711003-20009939 bankszámlaszámra utalhatja át, köszönjük az ilyen módon nyújtot támogatásokat is!